Receptbeskrivning
			
			
			
			Marinerat köttspett med ljummen färskpotatissallad
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							300 g kycklingfilé 
300 g fläskfilé
300 g kalvfilé
1 kg färskpotatis (gärna små)
1 st bladsalladshuvud
150 g färska champinjoner
1 knippe grön sparris
2 st avokado
1 st medelstor rödlök
2 dl anjovisdressing
200 g böckling
100 g osaltat smör
2 dl vin (vitt/rött)
1.5 dl olivolja
2 msk flytande honung
3 tsk salt
svartpeppar
3 st pressade vitlöksklyftor
						
					300 g fläskfilé
300 g kalvfilé
1 kg färskpotatis (gärna små)
1 st bladsalladshuvud
150 g färska champinjoner
1 knippe grön sparris
2 st avokado
1 st medelstor rödlök
2 dl anjovisdressing
200 g böckling
100 g osaltat smör
2 dl vin (vitt/rött)
1.5 dl olivolja
2 msk flytande honung
3 tsk salt
svartpeppar
3 st pressade vitlöksklyftor
Beskrivning
					
						1. Marinera köttet (gärna 10-12 tim), tärna och fördela mängderna jämnt över spetten. 
2. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 5 min. Hacka grönsakerna och blanda i en större skål, rör ner dressingen.
3. Tillsätt den nykokta färskpotatisen strax före serveringen.
4. Böcklingsmöret rörs ihop, tillsätt lite vitpeppar.
					
										2. Koka sparrisen i lättsaltat vatten ca 5 min. Hacka grönsakerna och blanda i en större skål, rör ner dressingen.
3. Tillsätt den nykokta färskpotatisen strax före serveringen.
4. Böcklingsmöret rörs ihop, tillsätt lite vitpeppar.
Visningar: 855
Inlagt 2013-05-26 09:08:00
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min