Receptbeskrivning
Evas amerikanska rabarberpaj
Ingredienser
för
100 g rabarber i bitar
0.5 dl vetemjöl
2 dl strösocker
2 st ägg
2 dl mjöl
2 dl farinsocker
100 g smält smör
0.5 dl vetemjöl
2 dl strösocker
2 st ägg
2 dl mjöl
2 dl farinsocker
100 g smält smör
Beskrivning
1. Blanda alla ingredienser till fyllningen till en underbar gegga och lägg i botten på en smord form. Klart so far.
2. Blanda alla nya godsaker till knäcktoppen och klicka över fyllningen.
3. Njut av åsynen och sedan in i ugnen i 45 minuter i 200 grader.
4. Sluka pajen med glass, vaniljsås eller vispgrädde.
2. Blanda alla nya godsaker till knäcktoppen och klicka över fyllningen.
3. Njut av åsynen och sedan in i ugnen i 45 minuter i 200 grader.
4. Sluka pajen med glass, vaniljsås eller vispgrädde.
Visningar: 330
Inlagt 2013-05-26 18:43:48

