Receptbeskrivning
Gräddgrön sås
Ingredienser
för
1 persilja, (helst lösvikts- som har kraftigar
2 crème fraiche, lätt, 4 dl
0.5 st vitlöksklyfta
1 krm sambal oelek, eller 1/4 krm cayennepeppar, el
0.5 tsk salt
2 crème fraiche, lätt, 4 dl
0.5 st vitlöksklyfta
1 krm sambal oelek, eller 1/4 krm cayennepeppar, el
0.5 tsk salt
Beskrivning
1. Hacka persiljan grovt och mixa den länge och väl med övriga ingredienser.
2. Smaka av och ställ såsen kallt till nästa dag så den återfår sin fasta konsistens. Såsen kan sparas flera dagar.
Studentbuffé - se även Getostpaj med pinjenötter, Tre färger grönt, Äppelmarinerad skinka, Honungsmarinerad biff, Cousoussallad, Rostad paprikasås med tomat, Kokta ägg, Pesto och Trendsmör.
2. Smaka av och ställ såsen kallt till nästa dag så den återfår sin fasta konsistens. Såsen kan sparas flera dagar.
Studentbuffé - se även Getostpaj med pinjenötter, Tre färger grönt, Äppelmarinerad skinka, Honungsmarinerad biff, Cousoussallad, Rostad paprikasås med tomat, Kokta ägg, Pesto och Trendsmör.
Visningar: 293
Inlagt 2013-05-27 11:37:44

