Receptbeskrivning
Äggröra med kycklinglever
Gabriella A via Recept.nu
Ingredienser
för
1 kycklinglever
salt och peppar
1 tsk torkad salvia
8 st ägg
4 msk kaffegrädde
2 msk smör
1 dl hackad persilja
smör att steka i
salt och peppar
1 tsk torkad salvia
8 st ägg
4 msk kaffegrädde
2 msk smör
1 dl hackad persilja
smör att steka i
Beskrivning
1. Låt levern tina till hälften. Hacka den grovt och stek med matfett i en panna tills den har fin färg och är lätt rosa inuti. Krydda med salt, peppar och salvia.
2. Vispa ihop ägg och grädde och krydda. Smält smöret i en kastrull, slå i äggsmeten och sjud under omrörning till krämig konsistens.
3. Lägg upp kycklinglevern, slå äggsåsen över och garnera.
2. Vispa ihop ägg och grädde och krydda. Smält smöret i en kastrull, slå i äggsmeten och sjud under omrörning till krämig konsistens.
3. Lägg upp kycklinglevern, slå äggsåsen över och garnera.
Visningar: 833
Inlagt 2012-01-26 23:40:50

