Receptbeskrivning
Abborre med gräslökssås
Ingredienser
för
2 st filéade abborrar, ca 300g filé
1 dl fiskbuljong
sås:
1 dl lättfil
1 dl keso
2 tsk ljus fransk senap
1 hackad gräslök
salt och peppar
tomater till garnering
1 dl fiskbuljong
sås:
1 dl lättfil
1 dl keso
2 tsk ljus fransk senap
1 hackad gräslök
salt och peppar
tomater till garnering
Beskrivning
1. Blanda alla ingredienser till såsen.
2. Lägg filéerna i en låg vid kastrull och slå på buljongen. Sjud fisken sakta under lock 5- 10 min tills den är vit och fin i köttet.
3. Ta upp den med hålslev och låt den rinna av. Servera fisken med såsen.
2. Lägg filéerna i en låg vid kastrull och slå på buljongen. Sjud fisken sakta under lock 5- 10 min tills den är vit och fin i köttet.
3. Ta upp den med hålslev och låt den rinna av. Servera fisken med såsen.
Visningar: 736
Inlagt 2013-05-28 06:55:13

