Receptbeskrivning
Fegato di pollo
Gabriella A via Recept.nu
Ingredienser
för
500 g kycklinglever, putsad och skuren i 3 cm bitar
0.5 dl jungfruolja
5 st vitlöksklyftor, skalade och skivade
4 st peperoncini, små torkade chili
1 kruka rosmarin
1 dl vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
salt, efter smak
0.5 dl jungfruolja
5 st vitlöksklyftor, skalade och skivade
4 st peperoncini, små torkade chili
1 kruka rosmarin
1 dl vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
salt, efter smak
Beskrivning
1. Stek kycklinglevern hastigt, cirka 1 minut, i oljan.
2. Tillsätt vitlök, chili, rosmarin och därefter vitt vin och vinäger.
3. Låt det brässera ihop i 1 minut och servera.
2. Tillsätt vitlök, chili, rosmarin och därefter vitt vin och vinäger.
3. Låt det brässera ihop i 1 minut och servera.
Visningar: 662
Inlagt 2012-01-26 23:51:16

