Receptbeskrivning
mixad bönsallad med fänkål och rödvinbärsgelé
Ingredienser
för
1 burk vita bönor, stora
2 burk röda bönor, (á 410 g) el 3 1/2 dl torkade
3 st schalottenlökar, el 1 rödlök
1 st fänkål
1 st lime, saften av
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk svart vinbärsgelé
0.75 dl olivolja
2 burk röda bönor, (á 410 g) el 3 1/2 dl torkade
3 st schalottenlökar, el 1 rödlök
1 st fänkål
1 st lime, saften av
1 msk vitvinsvinäger
1 msk vatten
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk svart vinbärsgelé
0.75 dl olivolja
Beskrivning
1. Häll av och spola bönorna.
2. Skala och skiva löken, hyvla eller tunnskiva fänkålen.
3. Blanda ihop dressingen och blanda den med det övriga.
2. Skala och skiva löken, hyvla eller tunnskiva fänkålen.
3. Blanda ihop dressingen och blanda den med det övriga.
Visningar: 689
Inlagt 2013-05-28 21:51:34

