Receptbeskrivning

Frukostkorv med äpple och pepparrot

Ingredienser för
900 g mjölig potatis
2 dl mjölk
1 msk smör
salt och peppar
4 frukostkorvar
1 msk olja
1 grönt äpple
2 msk riven pepparrot
1.5 dl gräddfil
salt och peppar


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Koka upp vatten i en kastrull. Skala potatisen och dela den i jämnstora mindre bitar. Lägg i potatisen och låt småkoka under lock till potatisen är precis mjuk. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av utan lock. Koka upp mjölk i en kastrull. Mosa potatis och smör med en potatisstöt eller vispa försiktigt sönder den med en visp. Tillsätt den varma mjölken, salt och nymalen vitpeppar. Vispa moset luftigt. Stek korven i olja i en stekpanna. Riv äpplet och blanda med gräddfil och pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Servera med en sallad. För alla Läs noga ingrediensförteckningen på korven.

Visningar: 738
Inlagt 2013-06-02 11:49:20