Receptbeskrivning
Pincho med serranoskinka
Ingredienser
för
1 st baguette, liten
2 st plommontomater
olivolja
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
serranoskinka, några skivor
2 st plommontomater
olivolja
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
serranoskinka, några skivor
Beskrivning
1. Skär brödet i skivor.
2. Dela tomaterna och gnid in brödskivorna med tomaterna med snittytan mot brödet.
3. Ringla över lite olivolja och krydda med salt och peppar.
4. Lägg på skinka på varje brödskiva och fäst med en tandpetare.
2. Dela tomaterna och gnid in brödskivorna med tomaterna med snittytan mot brödet.
3. Ringla över lite olivolja och krydda med salt och peppar.
4. Lägg på skinka på varje brödskiva och fäst med en tandpetare.
Visningar: 654
Inlagt 2013-06-03 13:06:34

