Receptbeskrivning
			
			
			
			Paulúns pastawok
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							300 g pasta fusilli 
1 st rödlök
1 st röd paprika
1 st gul paprika
150 g broccolibuketter
2 st vitlöksklyftor
4 msk olivolja
20 st sockerärtor
200 g påläggskött rökt skinka eller rökt kalkon
mineralsalt och peppar
						
					1 st rödlök
1 st röd paprika
1 st gul paprika
150 g broccolibuketter
2 st vitlöksklyftor
4 msk olivolja
20 st sockerärtor
200 g påläggskött rökt skinka eller rökt kalkon
mineralsalt och peppar
Beskrivning
					
						1. Koka pastan al dente. Låt den rinna av i ett durkslag och skölj med kallt vatten. 
2. Skala och klyfta löken, kärna ur paprikorna och strimla dem. Dela broccolin i små buketter och strimla köttet.
3. Hetta upp olivoljan i en wokpanna (stor stekpanna/gryta). Lägg i vitlöken och löken. Fräs i några minuter, tillsätt grönsakerna och fräs vidare tills de mjuknat något men fortfarande har tuggmotstånd kvar.
4. Lägg i det strimlade köttet och pastan. Rör om tills allt blir varmt, salta och peppra efter smak.
										2. Skala och klyfta löken, kärna ur paprikorna och strimla dem. Dela broccolin i små buketter och strimla köttet.
3. Hetta upp olivoljan i en wokpanna (stor stekpanna/gryta). Lägg i vitlöken och löken. Fräs i några minuter, tillsätt grönsakerna och fräs vidare tills de mjuknat något men fortfarande har tuggmotstånd kvar.
4. Lägg i det strimlade köttet och pastan. Rör om tills allt blir varmt, salta och peppra efter smak.
Visningar: 661
Inlagt 2013-06-03 20:24:25
				
					
			





  20 min.jpg)