Receptbeskrivning
			
			
			
			Crème Ninon - grön ärtsoppa
						Marie Lundgren via Ica.se					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2  schalottenlökar 
4 persiljekvistar
1 l hönsbuljong (tärning + vatten)
2 dl torrt vitt vin alt. matlagningsvin
600 g djupfrysta gröna ärter
1 dl lättcrème fraiche
						
					4 persiljekvistar
1 l hönsbuljong (tärning + vatten)
2 dl torrt vitt vin alt. matlagningsvin
600 g djupfrysta gröna ärter
1 dl lättcrème fraiche
Beskrivning
					
						 Ansa och skär lök i bitar. Koka dem i buljongen med persiljekvistarna och vinet i 30 minuter.  Sila och häll tillbaka. Koka ärterna i 5 minuter. Sila och kör dem i mixer tillsammans med lite av buljongen. Häll i resten av buljongen. Koka upp soppan och vispa i crème fraiche. Krydda och smaka av med salt och vitpeppar. 					
										Visningar: 959
Inlagt 2013-06-04 11:01:37
				
					
			





  0 min.jpg)