Receptbeskrivning
Apelsincouscous Marrakech
Ingredienser
för
1 l kycklingbuljong
1 msk spiskummin, mald
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, från kvarn
2 msk olivolja
1 l couscousgryn
3 dl apelsinjuice, färskpressad
1 dl sötmandel, grovhackad
1 msk spiskummin, mald
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, från kvarn
2 msk olivolja
1 l couscousgryn
3 dl apelsinjuice, färskpressad
1 dl sötmandel, grovhackad
Beskrivning
1. Koka upp buljong, kryddor och olja. Häll detta över grynen.
2. Tillsätt pressad apelsin och ställ grynen att svälla under lock 5–10 min.
3. Rör om med gaffel så att grynen separeras och blanda i mandeln.
2. Tillsätt pressad apelsin och ställ grynen att svälla under lock 5–10 min.
3. Rör om med gaffel så att grynen separeras och blanda i mandeln.
Visningar: 407
Inlagt 2013-09-27 14:54:35

