Receptbeskrivning
Catarinas rostbiff & kalkon smörgåstårta
Ingredienser
för
Lager 1 ------------------
250 g rökt skinka 1 burk mandarinklyftor
1 dl gräddfil
dl majonnäs
Lager 2 ------------------
300 g keso burk soltorkade tomater
dl gräddfil
dl majonnäs
Lager 3 ------------------
400 g leverpastej burk bostongurka
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil
Lager 4 ------------------
1 burk philadelphiaost örtburk annanas krossad
1 dl gräddfil
1 dl majonnäs
Garnering ------------------
250 g rökt kalkon 250 g rostbiff
250 g ost
salladsblad
1 st apelsin
20 st cocktailtomater
10 st cornichons
50 g rostad lök
persiljekvistar
Beskrivning
Innan man börjar behöver man 4 skålar, en till varje blandning.
Dag 1: Ta fram brickan och lägg landgångsbröden (4 pkt sammanlagt) så att det täcker hela brickan (30cm X 45cm)
Varva bröden omlott när du byter till nästa lager. Då blir tårtan fast och fin. Skär ut och trixa då blir det bra. Börja bygga.
Dag 2: Dekorera tårtorna med kalkon, ost och rostbiff + salladsblad, apelsinskivor, cocktailtomater Cornichons (små inlagda gurkor), rostad lök, persiljekvistar.
Dag 1: Ta fram brickan och lägg landgångsbröden (4 pkt sammanlagt) så att det täcker hela brickan (30cm X 45cm)
Varva bröden omlott när du byter till nästa lager. Då blir tårtan fast och fin. Skär ut och trixa då blir det bra. Börja bygga.
Dag 2: Dekorera tårtorna med kalkon, ost och rostbiff + salladsblad, apelsinskivor, cocktailtomater Cornichons (små inlagda gurkor), rostad lök, persiljekvistar.
Visningar: 514
Inlagt 2013-06-11 07:13:52

