Receptbeskrivning

Lax i krämig ostsås

Ingredienser för
4 st laxfiléer
2 krm svartpeppar
2 krm salt
1 st purjolök
3 dl vispgrädde
2 dl crème fraîche
1 dl riven parmesanost
1 dl riven arlas sture
1 frp pinjenötter


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Sätt ugnen på 200 grader. Strimla löken och lägg i botten på en ugnsform. Lägg laxfiléerna på och fördela citronsaften ovanpå. Krydda med salt och svartpeppar. Blanda grädde, crème fraîche och ost. Smaka av med salt. Häll blandningen runt fisken och ställ in i ugnen i ca 20 min. Kolla så fisken är färdig!
Rosta pinjenötterna lätt i torr, het stekpanna. Strö dem över fisken. Servera med ris och sallad.

Visningar: 130
Inlagt 2013-06-11 19:50:56