Receptbeskrivning
Lax i krämig ostsås
Ingredienser
för
4 st laxfiléer
2 krm svartpeppar
2 krm salt
1 st purjolök
3 dl vispgrädde
2 dl crème fraîche
1 dl riven parmesanost
1 dl riven arlas sture
1 frp pinjenötter
2 krm svartpeppar
2 krm salt
1 st purjolök
3 dl vispgrädde
2 dl crème fraîche
1 dl riven parmesanost
1 dl riven arlas sture
1 frp pinjenötter
Beskrivning
Sätt ugnen på 200 grader. Strimla löken och lägg i botten på en ugnsform. Lägg laxfiléerna på och fördela citronsaften ovanpå. Krydda med salt och svartpeppar. Blanda grädde, crème fraîche och ost. Smaka av med salt. Häll blandningen runt fisken och ställ in i ugnen i ca 20 min. Kolla så fisken är färdig!
Rosta pinjenötterna lätt i torr, het stekpanna. Strö dem över fisken. Servera med ris och sallad.
Rosta pinjenötterna lätt i torr, het stekpanna. Strö dem över fisken. Servera med ris och sallad.
Visningar: 249
Inlagt 2013-06-11 17:50:56






30 min