Receptbeskrivning
			
			
			
			Fiskgratäng, snabb
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 st purjolök 
100 g svamp, färsk. t ex champinjoner
1 msk smör
400 g fiskfilé, t ex sej, torsk eller hoki
0.5 st citron, pressad saft
1 dl vatten
3 tsk dragon, torkad
3 msk dill, finklippt
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl lätt crème fraiche
2 dl prästost, riven
pressad potatis, gröna ärtor
						
					100 g svamp, färsk. t ex champinjoner
1 msk smör
400 g fiskfilé, t ex sej, torsk eller hoki
0.5 st citron, pressad saft
1 dl vatten
3 tsk dragon, torkad
3 msk dill, finklippt
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 dl lätt crème fraiche
2 dl prästost, riven
pressad potatis, gröna ärtor
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 200°. Dela och skölj purjolöken och skär
i skivor. Skiva svampen. Bryn svamp och lök i smör och lägg i en ugnssäker form. Lägg fisken på svamp- och lökbädden.
2. Pressa citron över fisken och häll på vattnet. Strö över
dragon och dill. Salta och peppra.
3. Bred över creme fraiche och täck med ost. Ugnsbaka fisken mitt i ugnen 20-25 minuter.
Serera med pressad potatis och gröna ärter.
										i skivor. Skiva svampen. Bryn svamp och lök i smör och lägg i en ugnssäker form. Lägg fisken på svamp- och lökbädden.
2. Pressa citron över fisken och häll på vattnet. Strö över
dragon och dill. Salta och peppra.
3. Bred över creme fraiche och täck med ost. Ugnsbaka fisken mitt i ugnen 20-25 minuter.
Serera med pressad potatis och gröna ärter.
Visningar: 639
Inlagt 2013-06-11 18:51:45
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min.jpg)