Receptbeskrivning
Apelsinchokladkaka
Ingredienser
för
Beskrivning
2 ägg
1 dl socker
2 dl créme fraiche
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
rivet skal av 1 apelsin
100 g grovt riven blockchoklad (mörk)
Vispa ägg och socker pösigt. Rör i créme fraiche växelvis med mjöl och bakpulver. Vänd i apelsinskal och choklad. Häll smeten i en smord och bröad avlång form. Grädda på nedersata falsen i 200 grader ca 45 min.
1 dl socker
2 dl créme fraiche
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
rivet skal av 1 apelsin
100 g grovt riven blockchoklad (mörk)
Vispa ägg och socker pösigt. Rör i créme fraiche växelvis med mjöl och bakpulver. Vänd i apelsinskal och choklad. Häll smeten i en smord och bröad avlång form. Grädda på nedersata falsen i 200 grader ca 45 min.
Visningar: 289
Inlagt 2013-06-13 17:18:19

