Receptbeskrivning
			
			
			
			Fisk i smällkaramell
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 msk flytande margarin 
1 st purjolök
1 st röd paprika
4 st små morötter
1 dl färska kryddor; persilja/dill/gräslök
torskfile
						
					1 st purjolök
1 st röd paprika
4 st små morötter
1 dl färska kryddor; persilja/dill/gräslök
torskfile
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 225°C
2. Riv av 4 ark ugnsfolie och smörj varje ark med margarin där fisken ska ligga.
3. Skär purjolöken i ringar, paprika och morötter i tärningar och grovhacka örtkryddorna.
4. Lägg fisken på foliearken och fördela grönsakerna ovanpå.
5. Häll det flytande margarinet ovanpå.
6. Vik ihop paketet till en smällkaramell och geädda ca 5 min.
7. Servera med kokt pressad potatis och haricot vertes.
										2. Riv av 4 ark ugnsfolie och smörj varje ark med margarin där fisken ska ligga.
3. Skär purjolöken i ringar, paprika och morötter i tärningar och grovhacka örtkryddorna.
4. Lägg fisken på foliearken och fördela grönsakerna ovanpå.
5. Häll det flytande margarinet ovanpå.
6. Vik ihop paketet till en smällkaramell och geädda ca 5 min.
7. Servera med kokt pressad potatis och haricot vertes.
Visningar: 368
Inlagt 2013-06-16 05:03:05
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min