Receptbeskrivning
Ingredienser
för
Beskrivning
il-lï*É"i°a (älvar relish)
l i; 20 MKV Tfwïi ɧÛj[[}j;
i smnsaksmfan aivarrelzshfiiing i
i att kapa färdig pa burk Men arma
garna alt göra din egg-ni
i
i
Till 10 pers på buffé;
- 6 röda paprikur
- 1 gul lök
- livltloksklyftor
- 2 rnsk +1/7 dl rapsolja
- 1 aubergine
- 1 tsk salt
- 2 krm nymald svartpeppar
i
Gör så här:
1. Lägg paprikoma på grillen och
grilla runt orn tills de börjar bli
svarta. ca 15 min. LÃ¥t dem svalna
och dra bort skalet. Ta bort kvistar
och kärnor. Hacka paprikorna.
2. Skala och finhacka lok och vitlök.
Fräs löken i 2 msk olja ca 374 min.
3. Ansa och skär auberginen i ski*
vor. Stek dem mjuka på båda sidor i
V1 dl olja. LÃ¥t auberginen svalna
och hacka den. Blanda paprika, lök-
fräs och aubergine. Krydda med
salt och peppat 7:-
l i; 20 MKV Tfwïi ɧÛj[[}j;
i smnsaksmfan aivarrelzshfiiing i
i att kapa färdig pa burk Men arma
garna alt göra din egg-ni
i
i
Till 10 pers på buffé;
- 6 röda paprikur
- 1 gul lök
- livltloksklyftor
- 2 rnsk +1/7 dl rapsolja
- 1 aubergine
- 1 tsk salt
- 2 krm nymald svartpeppar
i
Gör så här:
1. Lägg paprikoma på grillen och
grilla runt orn tills de börjar bli
svarta. ca 15 min. LÃ¥t dem svalna
och dra bort skalet. Ta bort kvistar
och kärnor. Hacka paprikorna.
2. Skala och finhacka lok och vitlök.
Fräs löken i 2 msk olja ca 374 min.
3. Ansa och skär auberginen i ski*
vor. Stek dem mjuka på båda sidor i
V1 dl olja. LÃ¥t auberginen svalna
och hacka den. Blanda paprika, lök-
fräs och aubergine. Krydda med
salt och peppat 7:-
Visningar: 210
Inlagt 2013-06-16 08:14:19

