Receptbeskrivning
Basilika- och spenatsmör
Ingredienser
för
Beskrivning
Ingredienser
1 fet näve bladspenat
1 fet näve basilika
NÃ¥gra blad citronmeliss
1-1/2 dl cashew
3 msk kallpressad olja
2 msk vatten
1 msk citron
1 vitlökslyfta
1 tsk salt
Så här gör du
Till påläggssmör föredrar jag att först mixa de färska kryddorna.
Därefter mixar jag cashew till ett mjöl, och tillsätter sedan resten.
Tips!
Pålägget smakar givetvis bäst till en rawmacka eller kex, och inte en scones som på bilden.
1 fet näve bladspenat
1 fet näve basilika
NÃ¥gra blad citronmeliss
1-1/2 dl cashew
3 msk kallpressad olja
2 msk vatten
1 msk citron
1 vitlökslyfta
1 tsk salt
Så här gör du
Till påläggssmör föredrar jag att först mixa de färska kryddorna.
Därefter mixar jag cashew till ett mjöl, och tillsätter sedan resten.
Tips!
Pålägget smakar givetvis bäst till en rawmacka eller kex, och inte en scones som på bilden.
Visningar: 262
Inlagt 2013-06-17 16:22:08

