Receptbeskrivning

Kokoskräm- och chokladpaj *raw*

Ingredienser för


  0 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning

Ingredienser till pajbotten
2 dl blötlagda valnötter
4 blötlagda aprikoser
10 blötlagda russin
2 msk hampafrön
2 msk agave
1 tsk vaniljpulver
1/2 dl rå kakao
1 tsk havssalt
Ingredienser till krämen
2 dl färskt kokoskött
1 citron, både skalet och juicen
2 tsk vaniljpulver
1 1/2 msk agave
2 msk kokosolja

Gör så här
Mixa allt till pajbotten och tryck ut i en form.
Torka på 40 grader i ca 4 timmar.
Mixa allt till krämen och häll upp på pajformen.
Ställ in i kylen med plast över i ca 5–6 timmar, helst över natten.

Tips!
Färskt kokoskött kan man hitta i asiatiska matbutiker. Mixa krämen länge. Servera gärna med någon frukt eller bär. Ananas, banan eller färska jordgubbar med lime.

Visningar: 265
Inlagt 2013-06-17 17:06:52