Receptbeskrivning
Fräsch fryst sommardessert
Ingredienser
för
400 g philadelphiaost
200 g kesella eller gräddfil
0.5 dl florsocker
5 st persikohalvor konserverade
250 g jordgubbar
250 g hallon
citronmeliss (ev. till garnering)
200 g kesella eller gräddfil
0.5 dl florsocker
5 st persikohalvor konserverade
250 g jordgubbar
250 g hallon
citronmeliss (ev. till garnering)
Beskrivning
1. Rör ihop cream cheese, kesella och florsocker till en slät kräm.
2. Skär persikorna i kuber och rör ner dem tillsammans med hela jordgubbar och hallon.
3. Häll krämen i en hålform eller i portionsformar, täck med folie och låt stå i frysen i ca 3 timmar eller tills krämen är helt fryst.
4. Ta ut formen ca 30 minuter före servering. Stjälp upp tårtan på ett fat och garnera gärna med lite bär och citronmelissblad.
Receptet kommer från boken ”Sommarens söta”, Bonnier Fakta
Recept: Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman
Foto: Ulrika Ekblom
2. Skär persikorna i kuber och rör ner dem tillsammans med hela jordgubbar och hallon.
3. Häll krämen i en hålform eller i portionsformar, täck med folie och låt stå i frysen i ca 3 timmar eller tills krämen är helt fryst.
4. Ta ut formen ca 30 minuter före servering. Stjälp upp tårtan på ett fat och garnera gärna med lite bär och citronmelissblad.
Receptet kommer från boken ”Sommarens söta”, Bonnier Fakta
Recept: Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman
Foto: Ulrika Ekblom
Visningar: 385
Inlagt 2013-06-20 20:56:10

