Receptbeskrivning
Böngryta med majs och feta
Ingredienser
för
1 tomat(er)
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
1 st grönsaksbuljongtärning(ar)
2 krm sambal oelek
1 msk olivolja
2 gröna bönor djupfrysta
0.5 tsk basilika färsk
2 dl majskorn avrunnen
3 fetaost
basilika färsk
3 dl kidneybönor kokta
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
1 st grönsaksbuljongtärning(ar)
2 krm sambal oelek
1 msk olivolja
2 gröna bönor djupfrysta
0.5 tsk basilika färsk
2 dl majskorn avrunnen
3 fetaost
basilika färsk
3 dl kidneybönor kokta
Beskrivning
1. Koka upp tomatkross, vitlök, grönsaksbuljongtärning, sambal oelek, olja och kidneybönor med spad.
2. Tillsätt därefter de djupfrysta bönorna och smaka av med basilika.
Låt småputtra några minuter. Lägg på majs och en bit fårost samt färsk basilika.
3. Servera med couscous eller quino (gryn som smakar och påminner om couscous).
Tips! Byt gärna ut fetaosten mot marinerad tofu.
2. Tillsätt därefter de djupfrysta bönorna och smaka av med basilika.
Låt småputtra några minuter. Lägg på majs och en bit fårost samt färsk basilika.
3. Servera med couscous eller quino (gryn som smakar och påminner om couscous).
Tips! Byt gärna ut fetaosten mot marinerad tofu.
Visningar: 268
Inlagt 2013-07-13 09:24:24

