Receptbeskrivning
Canneloni med kronärtskocka
Ingredienser
för
250 g färska lasagneplattor
290 g marinerade späda kronärtskockor
250 g kesella
1 st äggula
2 dl parmesan
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
5 dl ostsås (kelda)
rucola, tomater
290 g marinerade späda kronärtskockor
250 g kesella
1 st äggula
2 dl parmesan
0.5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
5 dl ostsås (kelda)
rucola, tomater
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225°. Skär kronärtskockorna i mindre bitar och blanda med kesella, äggula, 3/4 av parmesanen, salt och peppar.
2. Fördela fyllningen i lasagneplattorna och rulla ihop. Häll lite av ostsåsen i en ugnssäker form och lägg i rullarna. Häll över resten av såsen och strö på resterande parmesan. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 min.
3. Servera rullarna med rucola och tomat. Droppa gärna över lite balsamvinäger och olivolja.
2. Fördela fyllningen i lasagneplattorna och rulla ihop. Häll lite av ostsåsen i en ugnssäker form och lägg i rullarna. Häll över resten av såsen och strö på resterande parmesan. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 min.
3. Servera rullarna med rucola och tomat. Droppa gärna över lite balsamvinäger och olivolja.
Visningar: 762
Inlagt 2013-07-13 09:24:03

