Receptbeskrivning
Renskavsgryta med kantareller
Ingredienser
för
250 g renskav
smör till stekning
1 st gul lök
salt och malen vitpeppar
50 g kantareller
3 dl grädde*
till servering:
kokt ris
grönsaker
gelé
smör till stekning
1 st gul lök
salt och malen vitpeppar
50 g kantareller
3 dl grädde*
till servering:
kokt ris
grönsaker
gelé
Beskrivning
1. Tina renskaven till hälften och strimla den. Borsta av svampen och skär den i mindre bitar. Skala och hacka löken. Bryn renskaven på hög värme. Ställ sedan köttet år sidan och fräs löken.
2. Häll kött och lök i en gryta. Krydda med salt och peppar. Fräs svampen och blanda ner den i grytan. Tillsätt grädden. Låt koka ihop några minuter. Servera med ris.
2. Häll kött och lök i en gryta. Krydda med salt och peppar. Fräs svampen och blanda ner den i grytan. Tillsätt grädden. Låt koka ihop några minuter. Servera med ris.
Visningar: 511
Inlagt 2012-01-31 13:42:50

