Receptbeskrivning
Rökt makrill med stuvad spenat
Ingredienser
för
2 st makrill
400 g bladspenat, färsk
2 citron(er)
salt och peppar
2 st ägg 400 g bladspenat, färsk
2 citron(er)
Beskrivning
1. Koka potatis
2. Värm den rökta makrillen i ung, ca 15 minuter
3. Koka äggen halvhårda
4. Värm den lättstuvade bladspenaten i mikron (se paketet). Smaksätt spenaten med salt och peppar och gärna lite riven muskotnöt.
5. Servera fisken med spenat, ägghalvor, citronklyftor och pressad kokt potatis.
2. Värm den rökta makrillen i ung, ca 15 minuter
3. Koka äggen halvhårda
4. Värm den lättstuvade bladspenaten i mikron (se paketet). Smaksätt spenaten med salt och peppar och gärna lite riven muskotnöt.
5. Servera fisken med spenat, ägghalvor, citronklyftor och pressad kokt potatis.
Visningar: 1091
Inlagt 2013-06-30 14:20:56

