Receptbeskrivning
Parmesan stekt fisk
Ingredienser
för
600 g fiskfilé av gös, torsk eller abborre
1 tsk salt
1 st ägg
1 dl ströbröd
1 dl parmesanost
smör
1 tsk salt
1 st ägg
1 dl ströbröd
1 dl parmesanost
smör
Beskrivning
Variera medatt smaksätta ströbrödet på olika sätt.
Med farska örtkryddor eller med pressad vitlök, till exempel.
Skär fisken i portionsbitar och strö över salt.
Vispa upp ägget i en djup tallrik.
Blanda ströbrödet och osten.
Doppa fisken först i ägget och sedan i ströbrödet.
Stek fisken i smör tills den är gyllenbrun och genomstekt.
Strö över lite basilika och hyvlad parmesan.
Servera fisken med lättstekta tomater.
Med farska örtkryddor eller med pressad vitlök, till exempel.
Skär fisken i portionsbitar och strö över salt.
Vispa upp ägget i en djup tallrik.
Blanda ströbrödet och osten.
Doppa fisken först i ägget och sedan i ströbrödet.
Stek fisken i smör tills den är gyllenbrun och genomstekt.
Strö över lite basilika och hyvlad parmesan.
Servera fisken med lättstekta tomater.
Visningar: 315
Inlagt 2013-07-03 15:44:28

