Receptbeskrivning

Mango- och hallonpaj med kokos

Ingredienser för
250 mango
250 g hallon
1 lime
1 dl kokos
100 margarin
1 vetemjöl
1 havregryn
1 dl strösocker
0.5 tsk bakpulver


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Sätt ugnen på 200°C.
Lägg mango och hallon i ugnssäkra portionsformar eller i en pajform. Skölj limen, riv av skalet och blanda ner det. Strö på hälften av kokosen.
Smält matfettet. Blanda vetemjöl, havregryn, socker och bakpulver i en bunke och rör ner matfettet. Fördela degen över mango och hallonen. Strö på resten av kokosen.
Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter.
Servera pajen med glass eller vaniljkesella.

För alla
Glutenfri: byt ut vetemjölet mot glutenfri fin mix. Använd ren havre (om den kan inkluderas i kosten).
Laktosfri: använd laktosfritt matfett. Servera med soja- eller havrebaserad glass eller vispad laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Servera med soja- eller havrebaserad glass.



Visningar: 353
Inlagt 2012-01-31 13:47:09