Receptbeskrivning

Fyllda kycklingrullader

Ingredienser för
450 g kycklinglårfiléer
1 soltorkade tomater i olja, grovt hackade
1 parmigiano reggiano, hyvlad
1 kruka basilika
torkad dragon och timjan
salt och peppar
vitt vin
1 st citron, saften av
fransk senap, efter smak
grädde
späda gröna sallads- eller primörblad
parmesanost, hyvlad
pinjenötter


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Banka ut kycklinglårfiléerna till tunna schnitslar och dela dem 3 lika delar.
2. Fyll de utbankade schnitzlarna med en liten bit tomat, några blad basilika, en skiva parmesanost.
3. Salta och peppra.
4. Rulla ihop och lägg ned i en ugnsfast form.
5. Krydda rikligt med dragon, timjan och pressa över färsk citron.
6. Ringla över olivolja.
7. Stek i ugn på 200 g ca 15-20 minuter tills rullarna är genomstekta.
8. Ös ett par gånger under tillagningen och tillsätt ev. lite vitt vin.
9. När rullarna är klara, klicka ned fransk senap, lite mera vin och grädde.
10. Rör om och låt gå ytterligare 10 minuter i ugnen.
11. Servera med sallad på späda gröna löv, hyvlad parmesan och pinjenötter.

Visningar: 934
Inlagt 2013-07-04 09:13:45