Receptbeskrivning
Mangochutneykryddad potatissallad med curry och oliver
Anna Nilsson via Ica.se
Ingredienser
för
2 kg potatis
3 msk curry
1 dl vatten
2 matlagningsyoghurt
0.5 dl mango chutney
2 tsk salt
1 kajennpeppar
2 rödlökar
1 gräslök
1 oliver
3 msk curry
1 dl vatten
2 matlagningsyoghurt
0.5 dl mango chutney
2 tsk salt
1 kajennpeppar
2 rödlökar
1 gräslök
1 oliver
Beskrivning
Koka potatisen mjuk i vatten i en gryta. Låt potatisen rinna av och kallna. Skala och skär potatisen i skivor.
Häll curryn i en stor serveringsskål. Koka upp vattnet i en kastrull eller i en skål i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W) ca 30 sek. Häll vattnet över curryn och låt stå tills den kallnat.
Blanda i matlagningsyoghurt och mango chutney. Smaka av med salt och peppar.
Skala och skär rödlöken i tunna ringar. Skölj och hacka gräslöken. Vänd ner potatis och de båda löksorterna Strössla oliverna över. Servera.
Visningar: 691
Inlagt 2012-01-31 13:52:54

