Receptbeskrivning
Stekt fläskkarré med oregano och rotfrukter
Ingredienser
för
4 fläskkarré ca 700g
2 st morot
2 st palsternacka(or)
0.5 st purjolök(ar)
4 st potatis(ar)
5 dl grönsaksbuljong
2 dl lätt crème fraîche
0.5 tsk oregano
salt
peppar
smör
2 st morot
2 st palsternacka(or)
0.5 st purjolök(ar)
4 st potatis(ar)
5 dl grönsaksbuljong
2 dl lätt crème fraîche
0.5 tsk oregano
salt
peppar
smör
Beskrivning
1. Skala och skär morötter, purjolök, palsternacka och potatis i små bitar.
2. Koka upp grönsaksbuljongen och lägg ner grönsakerna. Låt sjuda en liten stund tills de blir mjuka.
3. Blanda Crème Fraîche med oregano. Salta och peppra och värm försiktigt.
4. Krydda karrén med salt och peppar på båda sidorna och stek i en stekpanna med lite smör ca 3-4 minuter på varje sida. Servera med grönsakerna och såsen till.
2. Koka upp grönsaksbuljongen och lägg ner grönsakerna. Låt sjuda en liten stund tills de blir mjuka.
3. Blanda Crème Fraîche med oregano. Salta och peppra och värm försiktigt.
4. Krydda karrén med salt och peppar på båda sidorna och stek i en stekpanna med lite smör ca 3-4 minuter på varje sida. Servera med grönsakerna och såsen till.
Visningar: 652
Inlagt 2013-07-05 13:29:54

