Receptbeskrivning
			
			
			
			Stekt aubergine och färs i curry (150kcal)
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							950 g aubeginer 
100 g valfri färs
200 g gul lök
rapsolja
salt och peppar
1.5 msk ketchup
1.5 msk ostronsås
						
					100 g valfri färs
200 g gul lök
rapsolja
salt och peppar
smaksättning
0.66 msk curry 1.5 msk ketchup
1.5 msk ostronsås
Beskrivning
					
						Skär av stammen på auberginen och skär i kuber á 1cm. Skölj i vatten och låt rinna av. Finhacka löken.
Häll olja i en panna och stek auberginen och löken långsamt på medelvärme. När auberginen och löken mjuknat ha i färsen och låt fräsa.
Blanda och ha i smaksättningen, smaka av med salt och peppar.
										Häll olja i en panna och stek auberginen och löken långsamt på medelvärme. När auberginen och löken mjuknat ha i färsen och låt fräsa.
Blanda och ha i smaksättningen, smaka av med salt och peppar.
Visningar: 259
Inlagt 2013-07-06 22:18:35
				
					
			





  30 min