Receptbeskrivning
Stekt aubergine och färs i curry (150kcal)
Ingredienser
för
950 g aubeginer
100 g valfri färs
200 g gul lök
rapsolja
salt och peppar
1.5 msk ketchup
1.5 msk ostronsås
100 g valfri färs
200 g gul lök
rapsolja
salt och peppar
smaksättning
0.66 msk curry 1.5 msk ketchup
1.5 msk ostronsås
Beskrivning
Skär av stammen på auberginen och skär i kuber á 1cm. Skölj i vatten och låt rinna av. Finhacka löken.
Häll olja i en panna och stek auberginen och löken långsamt på medelvärme. När auberginen och löken mjuknat ha i färsen och låt fräsa.
Blanda och ha i smaksättningen, smaka av med salt och peppar.
Häll olja i en panna och stek auberginen och löken långsamt på medelvärme. När auberginen och löken mjuknat ha i färsen och låt fräsa.
Blanda och ha i smaksättningen, smaka av med salt och peppar.
Visningar: 241
Inlagt 2013-07-06 22:18:35

