Receptbeskrivning

Enchiladas à la Mexico

Ingredienser för
1 st gul lök
3 st vitlöksklyftor
2 st paprika
1 msk olja
500 g krossade tomater
1 tsk salt
1 krm kajenpeppar
1 tsk spiskummin
380 g kidneybönor
8 st tortillabröd små
2 dl ost riven
2 dl gräddfil


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Sätt ugnen på 250˚C.
Skala och hacka lök och vitlök. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Fräs lök, vitlök och paprika i oljan i en gryta. Rör ner tomaterna, krydda med salt, kajennpeppar och spiskummin. Låt koka ca 10 min. Skölj bönorna och låt dem rinna av, blanda ner dem i tomatröran.
Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg rullarna i en ugnssäker form. Strö över osten och gratinera högt upp i ugnen ca 10 minuter.
Servera med gräddfil.

Visningar: 537
Inlagt 2013-07-10 20:49:18