Receptbeskrivning
Spenat- och citronknäcke
Ingredienser
för
1 st citron, rasp
0.5 st citron
0.75 dl vatten
75 g frusen spenat
1 tsk olivolja
3 dl vetemjöl
0.5 krm bikarbonat
3.5 krm salt
0.5 st citron
0.75 dl vatten
75 g frusen spenat
1 tsk olivolja
3 dl vetemjöl
0.5 krm bikarbonat
3.5 krm salt
Beskrivning
1. Blanda alla ingredienser och låt degen vila i kylskåpet i ett dygn.
2. Har du bråttom räcker det med några timmar, men ju längre vila desto godare bröd.
3. Rulla bollar av degen med en diameter ungefär som en enkrona.
4. Kavla ut bollarna till runda små kakor med kavelpinnen, gör dem så tunna du bara kan.
5. Nagga.
6. Gräddas i 275 grader cirka sju minuter.TIPS! Riv först av citronskalet, pressa sedan ut citronsaften.
2. Har du bråttom räcker det med några timmar, men ju längre vila desto godare bröd.
3. Rulla bollar av degen med en diameter ungefär som en enkrona.
4. Kavla ut bollarna till runda små kakor med kavelpinnen, gör dem så tunna du bara kan.
5. Nagga.
6. Gräddas i 275 grader cirka sju minuter.TIPS! Riv först av citronskalet, pressa sedan ut citronsaften.
Visningar: 173
Inlagt 2013-07-13 09:20:16

