Receptbeskrivning
			
			
			
			Varm potatissallad
						Anna Nilsson via Ica.se					
				Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							500 g delikatesspotatis 
0.5 rödlök
100 g sockerärter
smör
80 spenat
salt och peppar
körvel
						
					0.5 rödlök
100 g sockerärter
smör
80 spenat
salt och peppar
körvel
Beskrivning
					Skölj och koka potatisen. Låt svalna.
Skala och strimla rödlöken. Skär sockerärterna i bitar.
Stek potatis, lök och sockerärter i smör och olja. Vänd i spenaten. Salta och peppra. Servera den varma potatissalladen med plockad körvel, persilja eller basilika.
Passar till bl a Citronpanerad zucchini och Oxfilé med getost & vinsås.
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: uteslut smöret.
Visningar: 1048
Inlagt 2012-01-31 14:05:41
				 
					 
			
 




 30 min
  30 min