Receptbeskrivning
Vitlöksbaguette med persilja
Karolina Falk via Ica.se
Ingredienser
för
ingredienser
1 baguette 100 g rumsvarmt smör
1 dl riven ost
2 vitlöksklyftor
2 dl hackad persilja
2 krm salt
Beskrivning
Mixa smör, ost, pressad vitlök, persilja och salt med stavmixer. Skär 16 skåror i brödet (för 8 port) och lägg lite smör i varje. Klä in brödet i aluminiumfolie och lägg på grillen ca 5 minuter tills det blivit frasigt och smöret börjat smälta. För alla Gör glutenfri: Välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: Kontrollera brödet, välj laktosfritt matfett och använd riven hårdost.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera brödet, välj mjölkfritt matfetts- och ostalternativ.
Gör laktosfri: Kontrollera brödet, välj laktosfritt matfett och använd riven hårdost.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera brödet, välj mjölkfritt matfetts- och ostalternativ.
Visningar: 796
Inlagt 2013-07-14 14:26:55

