Receptbeskrivning
Sojafärssås med färska rödbetor
Ingredienser
för
2 dl sojafärs (torrvikt)
1 msk olivolja
1 st stor gul lök, finhackad
2 st vitlöksklyftor, finhackade
400 g rödbetor, rivna
5 dl oxbuljong
1 dl rödvin
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
nykokt pasta
riven parmesan, ev
1 msk olivolja
1 st stor gul lök, finhackad
2 st vitlöksklyftor, finhackade
400 g rödbetor, rivna
5 dl oxbuljong
1 dl rödvin
salt, efter smak
svartpeppar, efter smak
nykokt pasta
riven parmesan, ev
Beskrivning
1. Hetta upp en stekpanna eller stekgryta med olivolja och fräs löken och vitlöken mjuk.
2. Bryn färsen och tillsätt rödbetorna.
3. Slå på rödvin och lantbuljong och låt koka samman i ca 15 minuter.
4. Krydda med salt och svartpeppar.
5. Servera till nykokt pasta och eventuellt riven parmesan.
2. Bryn färsen och tillsätt rödbetorna.
3. Slå på rödvin och lantbuljong och låt koka samman i ca 15 minuter.
4. Krydda med salt och svartpeppar.
5. Servera till nykokt pasta och eventuellt riven parmesan.
Visningar: 525
Inlagt 2013-07-14 14:28:10