Receptbeskrivning
Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp
Ingredienser
för
1.5 dl het ajvar relish
1 msk ströbröd
1 tsk sambal oelek
1 ägg
0.5 tsk spiskummin
fint rivet skal av 1 citron
1 tsk salt
400 g lammfärs
olja till stekning
libanesisk yoghurt till servering
1 msk ströbröd
1 tsk sambal oelek
1 ägg
0.5 tsk spiskummin
fint rivet skal av 1 citron
1 tsk salt
400 g lammfärs
olja till stekning
libanesisk yoghurt till servering
Beskrivning
Rör samman ajvar relish, ströbröd, sambal oelek, ägg, spiskummin, fint rivet skal av citronen och salt. Blanda väl med lammfärsen. Forma köttbullar av färsen. Stek dem i olja. Servera på ett fat med tandpetare i, tillsammans med libanesisk yoghurt.
Visningar: 636
Inlagt 2013-07-16 06:35:22

