Receptbeskrivning
Lchf knäckebröd
Ingredienser
för
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
1 msk fiberhusk
0.5 dl kokosolja
2 dl vatten
pumpafrön
flingsalt
1 dl sesamfrön
1 dl solrosfrön
1 msk fiberhusk
0.5 dl kokosolja
2 dl vatten
pumpafrön
flingsalt
Beskrivning
Blanda linfrön, sesamfrön, solrosfrön och fiberhusk. Alternativt ta något annat finmalet, tex mandelmjöl, bovete, havregryn.
Låt kokosoljan smälta i det varma vattnet.
Häll på vätskan på de torra ingredienserna och rör runt.
Garnera med pumpafrön och flingsalt.
In i ugnen i 60min på 150 grader. Dela knäckebröden i mindre delar och lägg på gallret, in i ugnen och torka på eftervärme i ca 60min.
Recept hämtat från:
http://www.ceciliafolkesson.se/tag/lchf-knackebrod/
Låt kokosoljan smälta i det varma vattnet.
Häll på vätskan på de torra ingredienserna och rör runt.
Garnera med pumpafrön och flingsalt.
In i ugnen i 60min på 150 grader. Dela knäckebröden i mindre delar och lägg på gallret, in i ugnen och torka på eftervärme i ca 60min.
Recept hämtat från:
http://www.ceciliafolkesson.se/tag/lchf-knackebrod/
Visningar: 348
Inlagt 2013-07-16 12:53:44






0 min