Receptbeskrivning
			
			
			
			Pad Thai
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							200 g risnudlar 
2 vitlöksklyftor
0.5 purjolök
1 böngroddar
4 kycklingfiléer
1 msk olja
salt och peppar
1 wokgrönsaker
3 ägg
1 lime
1 tsk sambal oelek
2 soja
						
					2 vitlöksklyftor
0.5 purjolök
1 böngroddar
4 kycklingfiléer
1 msk olja
salt och peppar
1 wokgrönsaker
3 ägg
1 lime
1 tsk sambal oelek
2 soja
Beskrivning
					
						 Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skala och finhacka vitlöken. Skölj och strimla purjolöken. Skölj böngroddarna. Strimla kycklingen och stek den i oljan ca 3 minuter. Salta och peppra. Lägg åt sidan. Stek vitlök, purjo och wokgrönsaker. Tillsätt kyckling och böngroddar. Stek alltsammans ytterligare 1 minut. Knäck äggen i pannan och rör runt tills de stelnat. Pressa i saften av halva limen, och rör ner sambal och soja.  Servera rätten med resten av limen skuren i klyftor.  För alla Läs noga ingrediensförteckningen på sambal oelek. Rätten innehåller ägg men är fri från gluten, laktos och mjölkprotein. 					
										Visningar: 539
Inlagt 2013-07-18 21:43:56
				 
					 
			
 




 30 min
  30 min