Receptbeskrivning
Petit Chaux
Ingredienser
för
Beskrivning
PETIT-cuousm Sött ugnen på 2oo° - Smalt smöret, höll i mjöl-
ken och låt blandningen koka upp - Ta av från plattan, vispa
ner mjölet; vispa tills degen slöpper kastrullen - l-låll smeten i
en bunke och vispa ner ett ögg i taget till en jämn smet- Vispa
till sist ner öggvitan - Klicka ut små bollar, cirka 4 cm i dia-
meter, på en plåt med bakplåtspapper, inte För tött - Grädda
d 10 minuter, sånk sedan värmen till 175° och grådda i
em |
ytterligare 20 minuter - Ta ut och låt dem svalna pa galler.
ken och låt blandningen koka upp - Ta av från plattan, vispa
ner mjölet; vispa tills degen slöpper kastrullen - l-låll smeten i
en bunke och vispa ner ett ögg i taget till en jämn smet- Vispa
till sist ner öggvitan - Klicka ut små bollar, cirka 4 cm i dia-
meter, på en plåt med bakplåtspapper, inte För tött - Grädda
d 10 minuter, sånk sedan värmen till 175° och grådda i
em |
ytterligare 20 minuter - Ta ut och låt dem svalna pa galler.
Visningar: 360
Inlagt 2013-07-21 20:06:26






30 min