Receptbeskrivning

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser för
400 g fläskfilé(er) färsk
2 dl crème fraiche
1 msk smör till stekning
1.5 msk bong touch of taste kantarellfond
50 g kantareller konserverade eller frysta
10 st körsbärstomater
1 msk timjan grovhackad


  15 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1.Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
2.Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
3.Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.
4.Slå över fläskfilén och kantarellerna.
5.Rör om och låt småkoka i några minuter.
6.Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
7.Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.

Visningar: 410
Inlagt 2013-07-22 08:37:38