Receptbeskrivning
			
			
			
			Kantarelldoftande fläskfilé i panna
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							400 g fläskfilé(er) färsk
2 dl crème fraiche
1 msk smör till stekning
1.5 msk bong touch of taste kantarellfond
50 g kantareller konserverade eller frysta
10 st körsbärstomater
1 msk timjan grovhackad
						
					2 dl crème fraiche
1 msk smör till stekning
1.5 msk bong touch of taste kantarellfond
50 g kantareller konserverade eller frysta
10 st körsbärstomater
1 msk timjan grovhackad
Beskrivning
					
						1.Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
2.Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
3.Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.
4.Slå över fläskfilén och kantarellerna.
5.Rör om och låt småkoka i några minuter.
6.Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
7.Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.
										2.Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
3.Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.
4.Slå över fläskfilén och kantarellerna.
5.Rör om och låt småkoka i några minuter.
6.Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
7.Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.
Visningar: 522
Inlagt 2013-07-22 08:37:38
				 
					 
			
 





 15 min
  15 min