Receptbeskrivning
Fruktremsor
Ingredienser
för
Beskrivning
Fruktremsor,en panna:
Ca 5 dl fruktpuré (slätmixad) av
valfri sort. Ugn 70°. Klä en
ugnsplåt med
bakplåtspapper.Förde|a purén på
bakplåtspapperet med hjälp av en
slickepott. Grädda i mitten av
ugnen oi 5-.8 timmar. Släpp gärna
ut fukt ur-ugnen ett par gånger i
under gräddningen. Godiset är
klart närpurén inte längre är
kladdig i plåtens mitt. Skär lädret i
smala.remsor,rulla ihop medan de
fortfarande är varma. Förvara dem
i en lufttät burk i upp till en månad
Z; @ Q
Ca 5 dl fruktpuré (slätmixad) av
valfri sort. Ugn 70°. Klä en
ugnsplåt med
bakplåtspapper.Förde|a purén på
bakplåtspapperet med hjälp av en
slickepott. Grädda i mitten av
ugnen oi 5-.8 timmar. Släpp gärna
ut fukt ur-ugnen ett par gånger i
under gräddningen. Godiset är
klart närpurén inte längre är
kladdig i plåtens mitt. Skär lädret i
smala.remsor,rulla ihop medan de
fortfarande är varma. Förvara dem
i en lufttät burk i upp till en månad
Z; @ Q
Visningar: 259
Inlagt 2013-07-27 04:35:24






0 min