Receptbeskrivning
Ingredienser
för
2 st päron, skalade, halverade utan kärnor
1 msk socker
4 st after eight
200 g vit choklad
3 dl gräddfil
1 msk socker
4 st after eight
200 g vit choklad
3 dl gräddfil
Beskrivning
1. PäronSätt ugnen på 175 grader.
2. Vänd runt päronhalvorna i socker och baka i ugnen 20-40 minuter tills de är mjuka. Tiden beror på hur hårda päronen var från början. Känn efter med sticka. Se till att de är klara rakt igenom. Ett tips är att baka dem samtidigt som jordärtskockorna! Så här långt kan du förbereda.
3. ChokladcrèmeSmält den vita chokladen i en kastrull.
4. Rör ner gräddfilen.
5. Blanda tills den blir helt glansig.
6. Kyl i ca 30 minuter.
7. Vid serveringLägg en after eight på varje päronhalva.
8. Baka dem igen i ugnen ca 5 minuter.
9. Servera päronhalvorna med chokladcrèmen.
2. Vänd runt päronhalvorna i socker och baka i ugnen 20-40 minuter tills de är mjuka. Tiden beror på hur hårda päronen var från början. Känn efter med sticka. Se till att de är klara rakt igenom. Ett tips är att baka dem samtidigt som jordärtskockorna! Så här långt kan du förbereda.
3. ChokladcrèmeSmält den vita chokladen i en kastrull.
4. Rör ner gräddfilen.
5. Blanda tills den blir helt glansig.
6. Kyl i ca 30 minuter.
7. Vid serveringLägg en after eight på varje päronhalva.
8. Baka dem igen i ugnen ca 5 minuter.
9. Servera päronhalvorna med chokladcrèmen.
Visningar: 209
Inlagt 2013-07-29 10:41:17






0 min