Receptbeskrivning
Ingredienser
för
0.5 kg färska små hela rödbetor
0.5 tsk havssalt
3 tsk wasabipasta
1 dl äkta grekisk yoghurt
2 msk gräslök, hackad
0.5 tsk havssalt
3 tsk wasabipasta
1 dl äkta grekisk yoghurt
2 msk gräslök, hackad
Beskrivning
1. Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka 20-30 minuter. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalet.
2. Skär dem i önskad storlek och trä upp på varsin pinne. Strö över havssalt.
3. Blanda samman wasabipasta med yoghurt och hackad gräslök. Kyl 20 minuter innan servering.
4. Servera dippen till rödbetorna.
2. Skär dem i önskad storlek och trä upp på varsin pinne. Strö över havssalt.
3. Blanda samman wasabipasta med yoghurt och hackad gräslök. Kyl 20 minuter innan servering.
4. Servera dippen till rödbetorna.
Visningar: 288
Inlagt 2013-07-29 10:44:12






0 min