Receptbeskrivning
Ingredienser
för
tapas ett:
6 salami
2 msk rostade pinjenötter
2 tsk kapris
1 tsk olivolja
10 st oliver
tapas två:
1 st paprika
1 rosmarin
2 msk kesella
0.5 dl gröna och svarta oliver
nymalen svartpeppar
salt
tapas tre:
1 st stekt kycklingbröst
0.5 st avokado
0.5 st chilifrukt
lite grönsallad
6 salami
2 msk rostade pinjenötter
2 tsk kapris
1 tsk olivolja
10 st oliver
tapas två:
1 st paprika
1 rosmarin
2 msk kesella
0.5 dl gröna och svarta oliver
nymalen svartpeppar
salt
tapas tre:
1 st stekt kycklingbröst
0.5 st avokado
0.5 st chilifrukt
lite grönsallad
Beskrivning
1. Tapas ett:
2. Blanda samman allt och lägg upp det i en trevlig skål, jämnt fördelat.
3. Tapas två:
4. Kärna ur paprikan och lägg den i kokande vatten i 2-3 min. Tag upp den och lägg den i iskallt vatten så att den kyls ner. Skala och skär den i grova strimlor. Repa bladen från rosmarinkvisten. Blanda alla ingredienser. Smaksätt med salt och peppar. Lägg upp det i ett glas.
5. Tapas tre:
6. Skär ner kycklingbröstet och avokadon i små bitar. Skär chilin i tunna ringar. Riv salladen. Blanda allt i en bunke. Salta och lägg upp i en skål.
2. Blanda samman allt och lägg upp det i en trevlig skål, jämnt fördelat.
3. Tapas två:
4. Kärna ur paprikan och lägg den i kokande vatten i 2-3 min. Tag upp den och lägg den i iskallt vatten så att den kyls ner. Skala och skär den i grova strimlor. Repa bladen från rosmarinkvisten. Blanda alla ingredienser. Smaksätt med salt och peppar. Lägg upp det i ett glas.
5. Tapas tre:
6. Skär ner kycklingbröstet och avokadon i små bitar. Skär chilin i tunna ringar. Riv salladen. Blanda allt i en bunke. Salta och lägg upp i en skål.
Visningar: 492
Inlagt 2013-07-29 10:50:16






0 min