Receptbeskrivning

Rostbiffsallad med hel bulgur och pepparrotscrème

Ingredienser för
300 g grillad rostbiff
1 cocktailtomater, röda
2 dl syltlök
225 g blandad sallad
2 dl crème fraiche
4 msk riven pepparrot
salt och svartpeppar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skär rostbiffen i strimlor. Halvera tomaterna och skär saltgurkorna i avlånga bitar. Blanda med bulgur, syltlök och sallad.

2. Blanda crème fraiche med riven pepparrot. Smaka av med salt och peppar och eventuellt mer pepparrot om du gillar det.

Recept: Mia Troberg Elonq

Näringsinnehåll:

Kalorier: 421 kcal

Kolhydrater: 35 g

Protein: 26 g

Fett: 18 g


Foto: Stefan Mattsson/Aftonbladet

Visningar: 673
Inlagt 2013-07-31 10:19:43