Receptbeskrivning
			
			
			
			Hamburgare
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							800 g nötfärs 
2 tsk worcestershiresås
8 toastbröd
1 burk saltgurka
8 cheddarost
2 st tomater
1 st salladshuvud
1 bacon
1 msk chilisås
1 burk bostongurka
4 msk majonnäs
1 msk konjak
						
					2 tsk worcestershiresås
8 toastbröd
1 burk saltgurka
8 cheddarost
2 st tomater
1 st salladshuvud
1 bacon
1 msk chilisås
1 burk bostongurka
4 msk majonnäs
1 msk konjak
Beskrivning
					
						1. Blanda nötfärsen med worcestershiresås, salta och peppra. Forma till burgare och stek dem i en panna med smör till önskad stekgrad. 
2. Blanda ihop chilisås, bostongurka, majonnäs och konjak till en dressing.
3. Rosta eventuellt bräden lätt i en stekpanna.
4. Skär tomaten och salladen och lägg upp resten av tillbehören i skålar. Servera tillsammans med hamburgaren, brödet och dressingen.
					
										2. Blanda ihop chilisås, bostongurka, majonnäs och konjak till en dressing.
3. Rosta eventuellt bräden lätt i en stekpanna.
4. Skär tomaten och salladen och lägg upp resten av tillbehören i skålar. Servera tillsammans med hamburgaren, brödet och dressingen.
Visningar: 826
Inlagt 2012-02-05 07:16:28
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min