Receptbeskrivning
Krispiga chokladkakor med kokosfyllning
Ingredienser
för
Beskrivning
Krispiga chokladkakor
12 st
1,5 dl (ca 55g) havremjöl
2 msk Whey complete choklad
1/2 msk kakao
2,5-3 msk stevia strö
2 msk valfri mjölk (havre- eller rismjölk går bra)
1 tsk kokosolja
1 krm bikarbonat
1 krm salt
1. Sätt ugnen på 200C.
2. Ha i alla ingredienserna i en skål och blanda ihop allt till en deg med händerna. Rulla degen i 12 små bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Tryck till bollarna med baksidan av en sked så de blir platta.
3. Grädda i ca 10 minuter, ta ut och lägg dem på ett galler för att svalna.
För att göra Kokosfyllningen använde jag:
85 g lättkesella
1 tsk kokosmjölk
1 msk riven kokos
1 msk stevia strö
1 msk vaniljcasein eller kokosmjöl
1. Blanda ihop allt med en sked och lägg sedan 1/6 av fyllningen på en kaka. Lägg på en kaka på fyllningen. Servera på en gång, annars blir kakorna mjuka.
http://www.tasty-health.se/2013/01/kokoskramsfyllda-krispiga-chokladkakor.html
12 st
1,5 dl (ca 55g) havremjöl
2 msk Whey complete choklad
1/2 msk kakao
2,5-3 msk stevia strö
2 msk valfri mjölk (havre- eller rismjölk går bra)
1 tsk kokosolja
1 krm bikarbonat
1 krm salt
1. Sätt ugnen på 200C.
2. Ha i alla ingredienserna i en skål och blanda ihop allt till en deg med händerna. Rulla degen i 12 små bollar och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Tryck till bollarna med baksidan av en sked så de blir platta.
3. Grädda i ca 10 minuter, ta ut och lägg dem på ett galler för att svalna.
För att göra Kokosfyllningen använde jag:
85 g lättkesella
1 tsk kokosmjölk
1 msk riven kokos
1 msk stevia strö
1 msk vaniljcasein eller kokosmjöl
1. Blanda ihop allt med en sked och lägg sedan 1/6 av fyllningen på en kaka. Lägg på en kaka på fyllningen. Servera på en gång, annars blir kakorna mjuka.
http://www.tasty-health.se/2013/01/kokoskramsfyllda-krispiga-chokladkakor.html
Visningar: 366
Inlagt 2013-08-05 15:22:06






0 min