Receptbeskrivning

Karljohanspytt med råstekt potatis och äggula

Ingredienser för
500 g karljohanssvamp
8 st potatisar
1 msk olivolja
1 st lök
1 msk smör
2 tsk salt
1 krm svartpeppar
tillbehör
4 st äggulor
persilja grovhackad


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Skala och skär potatisen i bitar. Stek potatisen i 1 msk olja tills den är knaprig och genommjuk, 15-20 min.
2. Ansa och skär svampen i bitar. Stek svampen i 1 msk olja ca 10 min.
3. Skala och skiva löken. Fräs den mjuk i smör i en stekpanna ca 5 min.
4. Blanda potatis och svamp och låt allt bli genomvarmt. Salta och peppra. Toppa med den frästa löken och persilja. Servera med äggulor.

Visningar: 499
Inlagt 2013-08-07 10:56:53