Receptbeskrivning
			
			
			
			Fläskfile´ med mozzarella
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							600 g fläskfilé(er) 
150 g körsbärstomater
100 g champinjoner
0.3 dl basilika grovhackad
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
125 g mozzarella
2.5 dl vatten
1.5 msk kalvfond
1.5 dl rött vin
1 msk balsamvinäger
1 socker
						
					150 g körsbärstomater
100 g champinjoner
0.3 dl basilika grovhackad
1 st vitlöksklyfta(or) pressad
125 g mozzarella
2.5 dl vatten
1.5 msk kalvfond
1.5 dl rött vin
1 msk balsamvinäger
1 socker
Beskrivning
					
						Bryn filen runt om ismör och krydda med salt och peppar.
Stek klart den i ugnen 150 grader till innertemp 65 grader.
Rulla in den i folie.
Dela körsbärstomater och campinjoner.
Stek champinjonerna i smör, blanda mer vitlök, basilika och tomater smaka av med salt och peppar.
Skiva köttet och lägg upp på ett ugnsäkert fat
Strö över röran och toppa med skivad mozzarella.
Blanda ingridienserna till såsen i en kastrull, koka upp under omrörning och låt sjuda i ca 5 minuter. Red av såsen med maizena,
Sätt in fatet i ugnen
225 grader i 15 minuter eller till osten smält ner.
Serveras med klyftpotatis och en god sallad
										Stek klart den i ugnen 150 grader till innertemp 65 grader.
Rulla in den i folie.
Dela körsbärstomater och campinjoner.
Stek champinjonerna i smör, blanda mer vitlök, basilika och tomater smaka av med salt och peppar.
Skiva köttet och lägg upp på ett ugnsäkert fat
Strö över röran och toppa med skivad mozzarella.
Blanda ingridienserna till såsen i en kastrull, koka upp under omrörning och låt sjuda i ca 5 minuter. Red av såsen med maizena,
Sätt in fatet i ugnen
225 grader i 15 minuter eller till osten smält ner.
Serveras med klyftpotatis och en god sallad
Visningar: 592
Inlagt 2013-08-08 08:07:37
				
					
			





  2 min